sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Roadtrip, sekä uusia ja hieman vanhojakin löydöksiä

Pari viikkoa on vietetty hiljaiseloa. On ollut muuton suunnittelua, kirppisten kiertelyä, yksi roadtrip Kuopioon ja Ouluun sekä vielä yhdet festaritkin tuli koettua. Odotin kovasti pitkään suunniteltua reissua pohjoisen suuntaan, sillä tiesin pääseväni kiertämään kirppiksiä, joissa ei ole ennen tullut vierailtua. Olihan se tietenkin hauska nähdä kaukana asuavia ystäviäkin.


Kuopiossa kävin kaverin suosituksesta Citypörssi nimisellä kirpparilla ja oli kyllä hyvä! Mukaan lähti Waechtersbach kuppeja, joita minult löytyi jo entuudestaan kotoa. Jostain syystä söötit sydänkupit miellyttävät meikäläisen silmää. Voi olla että niitä tulee hankittua vielä lisääkin jos kohdalle osuu sopivalla hinnalla.



Kuopio-look! Hellehattu 4€, aurinkolasit 1€, kaulakoru 1€, musta pitsitoppi 1€, käsikorut 4€, käsilaukku 1€ tiikerimekko 1€ ja gladiaattorisandaalit 10€

Kuopio oli muutoinkin oikein mukava kaupunki, ei ole ennen tullut siellä edes käytyä. Käytiin syömässä King's Crown nimisessä raflassa ja voi että oli kiva paikka! En oo IKINÄ syönyt yhtä hyvää rapupastaa. Kaiken kruunasi paikan sisustus, sekä jazz joka soi taustalla. Miksei Kouvolassa voi olla mitään tuollaista?...nojoo tyhmä kysymys, koska Kouvola. Pitihän sitä tietty vielä kalakukkokin matkaan ostaa, kun auton nokka osoitti kohti Oulua!



Namskista!
Oulussa kiersin kaverin kanssa Järkikirppiksellä, sekä Palje kirppiksellä. Molemmista lähti löytöjä mukaan. Sydänkulho, Led Zeppelinin t-paita, Marilyn taulu, verhokappa sekä lyhty. Köyhdyin tästä kaikesta yhteensä 13,5€. Oulussa on tosi siistejä ja isoja kirppiksiä, kun vertaa esimerkiksi siihen mitä Kouvolan seudulta löytää. Suosittelen!


Kulho 1€, Waechtersbach kupit 2€/kpl

Waechtersbach kuppi ja tassi 2,5€/kpl

Verhokappa 4€, Marilyn taulu 3€. En pidä yhtään nuista hopeisista kehyksistä, mutta äkkiäkös se mustaksi maalaa.

Pitsiverho 1€, tyyny 2€, lyhty 3€, vinyyli 1€

Nostalgia postikortteja 2€/kpl. Löytyi pieneltä huoltsikalta jostain Oulun ja Heinolan välimaastosta.
Tämä ei ihan kirppislöydökseksi kelpaa kun hintaa oli huikeat 23€! Oli kuitenkin sen verran hiano, että poikakaveri sen päätti ottaa matkaan. Taulu on myös huoltsikkalöytö.


Tänään kiersin vielä mielestäni Kouvolan seudun parhaat kirppikset, eli Ruukinportin sekä Kuusaan. Molemmat sijaitsee Kuusankoskella ja molemmista tarttui käpälään jotain pientä. Dirty Dancing lp oli ihan must, sillä leffa on ihan loisto! Vielä kun sen lp-soittimen jostain keksisi.. Kotiin lähti TAAS yksi tyyny, mutta ei sitä reppanaa sinne kirppikselle voinut yksinkään jättää. En muistanut ottaa kuvaa pienestä mustasta kumiankasta, joka myös lähti matkaan. Oli ehkä hieman turhake, mutta jos kyllästyn niin tiedän kyllä kenelle sen lahjoitan jos niikseen tulee. Kaikki tämä kustansi 4€. 


Loppupäivä menikin sitten rannalla löhöten. Ei huono sunnuntai!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti