keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Muuttomietteitä ja raitapöksyjä


Muutto edessä ensi viikolla. Onneksi on lyhyt muuttomatka ainoastaan tuonne kerrosta alemmas, mutta silti tuntuu ressaavan. En ole erityisen kokenut muuttaja, joten ehkä osasyy ressaamiseen johtuu siittä. Odotan kuitenkin tosi innolla, että saan laitettua uudessa kämpässä kaikki tavarat paikalleen! Viime päivät onkin kuluneet aika tehokkaasti internetin myyntipalstoja selaillen, josko löytäisin halvalla huonekaluja joita pitää joka tapauksessa hankkia. Nyt on löytynyt jo tv-taso ja tietokonepöytä. Vielä pitäisi hankkia yöpöytä x 2 ja lasivitriini. Lasivitriinit on sen verran kalliita, että edes käytettyjä ei saa kovinkaan halvalla. Haaveilen valkoisesta talonpoikaistyylisestä vitriinistä, jonne saisin erityisesti muumimukit esille! Hobby Hallista löysin aika kivan, mutta hieman epäilyttää, että onko se sittenkin liian pieni.. Onneksi vitriini ei nyt ehkä ole ihan se tärkein kaluste, joten ehdin tätäkin asiaa pohtia vielä vaikka muutto olisikin jo ohitse.
Hobby Hall Aava-vitriini 399€

Alkaa tämä kämppä jo näyttämään siltä että kohta vaihtuu osoite. Parhaiten sen ehkä huomaa tuosta vienosta banaanien tuoksusta, joka tuli muuttolaatikoiden mukana.. Lovely.

Audrey menossa mukana
Eilen kiersin aikani kuluksi mielestäni Kouvolan huonoimmat kirpparit, Kylähullun ja Femmatorin. Molemmat löytyvät ihan keskustasta, mutta silti molemmissa on yleensä aika  huono tarjonta ja ylihintaisia tuotteita. Silti meikäläinenkin ne aina aika ajoin kiertää vaikka harvoin niistä mitään löytyykään. Tällä kertaa kuitenkin Kylähullusta lähti muutama aarre mukaan ja vielä todella edullisesti.
Waechtersbach kupit 0,80€/kpl

Violetti parisängyn päiväpeitto 4€, t-paita 0,75€, peltikyltti 0,20€

Peltikyltissä oli pieniä naarmuja mutta eipä nuo haittaa

Raitahousut 3€, H&M
Yhtään rätii ja lumpuu enkä kyllä enää tarttis kun entisistäkin pitäisi päästä eroon, mutta silti kävin HenkkaMaukan kautta ja ostin raitapökät mukaan. Itselläni on entuudestaan jo yhdet raitahousut jotka päätyivät mulle viime vuonna Muodin Yössä. Olin silloin mallina Vero Modalle ja kun ihana Sanna mut vaatetti ajattelin ensin, että voi kiesus mitkä housut, mutta sen jälkeen niistä housuista tuli ihan mun lempparit. Nyt niitä on käytetty jo niin ahkerasti että melkein perse paistaa läpi.. Ehkä nämä uudet yksilöt pääsevät käyttöön kunhan vanhoista loppuu puhti! Pitkälle ihmiselle tämmöiset pökät sopii yllättävän hyvin, itselläkin tuntuu että jalat vaan pitenee entisestään kun nuo heittää jalkaan. Ei kuitenkaan kauhiasti tarvis sitä pituutta lissää kun sitä jo entuudestaan löytyy melkein 180cm.
(c) Henna Viren

(c) Henna Viren

Muuttolaatikoiden täyttö jatkukoon!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti