perjantai 1. elokuuta 2014

Remonttia, paskoja tuotteita sekä lisää muuttoa...

Muuttaminen on uuvuttavaa. Ei ole edes aikaa tänne kirjoitella tai käydä kirppiksillä! Omalla kohdalla muuttomatka ei ollut sen pidempi kuin yläkerrasta alakertaan, mutta silti. Oon vihdoin saanut sellaisen asunnon, josta olen haaveillut jo pitkän aikaa. On kaksi kerrosta, oma sauna, lasitettu parveke ja mikä tärkeintä PUNAISET SEINÄT. Tosin ainoastaan yläkerrassa mutta se riittää. Välillä sitä ihan istahtaa sohvalla ja ihastelee, että voi vitsit tää asunto on kiva. Vielä on pientä fiksailua siellä ja täällä, mutta kyllä tästä koti tulee. 

Ennen muuttoa asunnon omistaja (joka sattuu olemaan kaverin puolisko), antoi vapaat kädet alakerran maalaamiseen ja sehän passas. Vanhahtavat seinäpaneelit sekä katto saivat uuden ilmeen valkoisen läpikuultavan maalin avulla. Olihan siinä urakaa, mutta lopputulos on loisto!
Makkarin nurkka ennen maalausta

Läpikuultavaa maalia piti vedellä kaksi kerrosta, jotta näytti tuossa paneelissa hyvältä.

Tadaa! Lopputulos on huomattavasti miellyttävämpi kuin vanha.
Oon aika pitkälti "tee se itse ja säästä" - mimmi, joten päätin päällystää myös uuden ruokapöydän tuolit. Niistä tuli aika kivat vaikka itse sanonkin. Anttilan ylijäämä laatikosta löytyi sopiva kangastilkku parilla eurolla ja voila! Vanhat tuolit saivat aivan uuden ilmeen. 
Ennen
Jälkeen
Muuttamisessa huomasin taas yhden todella ärsyttävän asian, joka saa aika ajoin näkemään punaista. Tuli ostettua parvekkeelle uusi pöytä, seinälle uusi seinähylly sekä lasivitriini. Kaikki nämä tuotteen eri kaupoista ja jokainen piti koota erikseen. No ei siinä vielä mitään, mutta kun JOKAISESSA tuotteessa oli jotain vikaa. Pöydästä ja vitriinistä puuttui osia ja seinähylly oli jo valmiiksi säpäleinä kun paketin avasi. Pöytä ja hylly on jo saatu kasattua, mutta vitriini tuli vasta tänään, joten se on vieläkin palasina ympäri kämppää. Hieman olen kyllä pettynyt tämmöisen tavaroiden paskuuteen, mutta kaipa se on tätä nykyaikaa... Mutta ärsyttää se silti! Jos joskus saisi edes tuon vitriinin kasattua...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti