sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Sushi time!

Sushi on ehdottomasti yksi meikäläisen lempparisapuskoista. Kouvola sattuu kuitenkin valitettavasti olemaan sen verran käpykylä, ettei täällä ole mitään kunnon sushiraflaa. Siitä syystä tehdäänkin aina rahatilanteen salliessa itse omat sushimme. Onhan siinä oma näpertämisensä, mutta on kyllä sen arvoistakin. Lidlissä on ollut nyt hetken aikaa myynnissä Aasia-aiheisia tuotteita ja sieltä hamstrattiin sushiriisiä, riisiviinietikkaa, norimattoja ja wasabia. Kaikkia muita tuotteita voin kehua paitsi wasabia, jolla vois heittää ves'lintuu. Ei ollut yhtään hyvää. Muutoin tuotteissa ei ollut moittimista, rahaakin säästi huimasti verrattuna siihen, että ostaisi tarvikkeet isommasta ruokakaupasta. 



Jaappanialaistyyliset astiat sain pari vuotta sitten joululahjaksi.

Tämä herkku voittaa makeat herkut mennen tullen! 

Aina jos satun olemaan kotikonnuilla ja mieli tekee lähteä sushia syömään suuntaan Järvenpäähän Kin Sushi nimiseen paikkaan. Lounasaikaan paikka on usein aika täynnä, mutta sekaan vaan! 9,5€ hintaan saap syödä erilaisia susheja niin paljon kuin napa ruskaa. Hintaan sisältyy vielä salaattipöytä, kiinalaista pöperöä sekä kahvit. Viikonloppuisin buffetin hinta on 13,30€. Paikassa on aivan täydellinen hinta-laatu-suhde joten suosittelen kyllä lämpimästi jos paikkaa sattuu kohdalle. Kin Sushi löytyy nykyisin myös Helsingistä Lönnrotinkadulta, mutta siellä taitaa olla hieman eri hinnat lounaalle vaikka samasta ravintolasta on kyse. 


Kirpparilöydöt Haminasta: peltipurkki 1,5€ ja itsetehty James Dean helminauha 1€
Loppuun vielä kuva kaverini aivan ylisuloisesta australianpaimenkoirapennusta, joka käy meillä kyläilemässä aina silloin tällöin. Kaveri on sulattanut meikäläisen sydämen aivan totaalisesti ja herättänyt aika vakavan koirakuumeen. Oon ollut kohta 2 vuotta ilman omaa hauvaa ja pikkuhiljaa tuntuu siltä, että voisin olla valmis ottamaan uuden koiran. We'll see..

Moi oon söpö!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti