perjantai 29. elokuuta 2014

Kippoo, kuppii ja purnukkaa, eli taas hieman kirpparilöytöjä

Kulunut kuukausi on mennyt supernopeasti. Oon edelleenkin aivan haltioissani tästä asunnosta ja sen sisustamisesta hiljalleen. Tuparitkin tuli jo pidettyä. Saatiin tosi kiva lahjakori kavereilta, jossa oli ties mimmoista elintarviketta ja käyttötavaraa kotia. Samoin tuli saatua 50€ lahjakortti Levykauppa Äxään, nyt pitäisi vaan keksiä mitäs jännittävää sieltä tilaisi. Pidän kyllä edelleen aitoja levyjä todella suuressa arvossa, joten ihan varmasti tulee tuollekin lahjukselle käyttöä. 


Lahjakori puolillaan, osan lahjuksista kerkesin jo kipata kaapppin
Kirppareita en ole kerennyt kauheasti kierrellä Kouvolan alueella, mutta Järvenpäässä ja Mäntsälässä kylläkin. Järvenpäässä on muutama ihan hyvä kirppari, mutta sielläkin hinnat on suht korkeita. Se että kirjoittaa hintalappuun "retro" tai "antiikkia", ei tee siitä kulahtaneesta ja rikkinäisestä tavarasta yhtään sen arvokkaampaan. Valitettavasti monet ihmiset on tainneet unohtaa tämän pikkuseikan, kun kattelee mimmoista kuraa yritetään myydä sillä verukkeella, että "tää on hei oikeesti VANHA ja ARABIAA".

Aikalailla meikäläisen käpäliin on nyt tarttunut purnukoita ja rasioita. Fazerin kukkopurkkia pidän kyllä ihan hyvänä löytönä, vaikka se hieman elämää nähnyt onkin. Järkytyin kun huomasin, että tuollaisesta (tosin priimakuntoisesta)  purnukasta pyydetään 70-80€ ! Huhhuijjaa.  

Waechtersbachin polka dots kannu ja astia olivat myös mieluisia löytöjä, vaikka niissä ei ollutkaan vanhoja tuttuja sydänkuvioita kuin aiemmissa ostamissani astioissa. Näemmä näitä tulee aina osteltua, jos vaan sopuisaan hintaan sattuu kohdalle. 

Kirja 1€


Waechtersbach kannu 2€ ja astia 1€

Fazerin kukkopurkki 4€, sydänpeltirasia 2€

Puinen rasia 2€, itämäinen rasia 1€
Orimattilan Piparuuti kirpparilta löytyi vielä jotain täysin turhaa, mutta samalla harvinaisen hauskaa kotiinviemistä. Kyseessä on jääkaappimagneetit, joista voi muodostaa runoja. Ostin ison pussin, jossa on valehtelematta ainakin 300 sanaa. Hintaa tälle huville tuli 4€.

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti