torstai 19. maaliskuuta 2015

The Liebster Award

Oon kirjoitellut tänne blogin puolella pääsääntöisesti kirppistelystä ja kodin laittamisesta. Nyt teen kuitenkin poikkeuksen, sillä Linnea haastoi tämän mamman vastailemaan kymysyksiin itseensä liittyen. Tämä muistuttaa tavallaan ystäväkirjan täyttöä joten miksipä ei! 
Tarkoitus olisi jatkaa haastetta ja heittää itsekeksityt kysymykset eteenpäin muille bloggaajille. Itse olen kuitenkin niin huono seuraamaan aktiivisesti blogeja, etten ykskaks yllättäen osaa nimetä muita kirjoittelijoita haasteeseen.

Allekirjoittanut korjaamassa kampausta. Kesä tuu jo!
1. Keräiletkö jotain? (Mitä?)
Oon saanut äidinmaidossa jonkin sortin keräilyvimman joten kaikkea mahollista on tullut kyllä vuosien saatossa kerättyä (kiviä, postimerkkejä, Spice Girls - krääsää, hajuvesipulloja, tarroja, kiiltokuvia.. yms.) Nyt keräily on rajoittunut aika pitkälti muumimukeihin ja erikoiseuroihin. Välillää meinaa lähteä mopo käsistä kun tekisi mieli ostella esimerkiksi peltipurkkeja kaapit täyteen. 

2. Milloin ja miksi aloitit bloggaamisen?
Viime kesäkuussa aloitin. Tarkoitus oli pitää itselle kirjaa siitä, mitä kaikkea tulee ostettua kirppareilta. Osasyynä oli myös se, etten ollut vielä törmännyt blogiin, jossa kirppistelijät laittaisivat löytöjään ihan hintojen kera.

3. Kuinka usein siivoat?
Kerta viikkoon on siivouspäivä ja aika hyvin se on tähän asti pitänyt.

4. Odotatko jo kesää? Mitä suunnitelmia kesälle?
No toki! On ihanaa kun saa vähentää kerrospukeutumista ja kaivaa vihdoin nahtakin kaapin perältä käyttöön. Kesä menee aika pitkälti töissä lojuen, mutta eipä tuo haittaa kun työ on mieluinen. Viikonloput on sitten aikaa rellestää ja aiheuttaa pahennusta.

5. Millaisesta musiikista pidät?
Karkeasti voisi sanoa humpasta heviin. Musiikkigenre ei määrittele sitä onko musiikki hyvää vai ei. Lähimpänä sydäntä on kuitenkin raskaamman sarjan poljento. 

6. Juotko kahvia?
Joka päivä. Arkisin tärkein hetki on kuudelta alkavat Emmerdale-kahvit!

7. Mistä ostat vaatteesi?
Ei varmaan tule yllätyksenä mutta kirppareilta. Hyödynnän myös alennus- ja loppuunmyynnit aika tehokkaasti. En muista koska viimeksi olisin maksanut vaatteesta ns. täyttä hintaa.

8. Kerro jostain tilanteesta, missä olet nolannut itsesi.
Voi kiesus, näitä riittää. Viimeisin on työkuvioista kun eräässä kohteessa luulin asiakasta työntekijäksi ja noh, meni vähän jutut ristiin.

9. Joku kiva muisto lapsuudestasi?
Kesät isovanhempien luona Miehikkälässä.

10. Millainen olit lapsena?
Hiljainen, kiltti ja arka. Ja huone oli aina aivan kauheassa kaaoksessa.

11. Mitkä ovat mielestäsi parhaat piirteet luonteessasi ja ulkonäössäsi?
Kyllä on Linnea taas niin helpot kysymykset keksiny.. Pidän itseäni melkoisen empaattisena immeisenä, ajattelen useimmiten ensin muiden olemista ja sitten vasta omaani. Ulkonäössäni pidän eniten mustista pitkistä hiuksistani. 


Kevät tuli kotiin. Fazerin kukkopurkki sai uutta elämää.

Vallilan punaiset Mandariini verhot on tämän tytön lempparit.
Ihanaa kevättä tyypit!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti